Gabriel Oprea a transmis un mesaj de Ziua Imnului National al Romaniei.
iata mesajul integral:

“Imnul Național al României este un simbol fundamental al statului. ”Deșteaptă-te, române” are încărcătura simbolică a unității și identității istorice și culturale a poporului nostru.

Cred că in pieptul fiecarui român inima bate mai tare atunci când drapelul tricolor este ridicat pe catarg, în acordurile Imnului. 

Ziua Imnului Național este un moment de reamintire a sacrificiului suprem al militarilor români în teatrele de operații sau în misiuni pe teritoriul național.

Este important pentru demnitatea poporului român să cinstească și să sărbătorească simbolurile naționale, care dau unitatea neamului. 

Este important sa prețuim și să apărăm neobosit simbolurile naționale, să ne învățăm copiii să-și omagieze înaintașii, care, prin jertfa lor, ne-au oferit privilegiul libertății, independenței și integrității teritoriale a României de astăzi.

In orice vremuri, trebuie să rămânem uniți și puternici în jurul simbolurilor naționale, să ne respectăm părinții si inaintasii, sa ne iubim țara.

La multi ani, romani!

Articolul precedentPonta despre Firea: ”În general, proștii cred că noi trăim cu grija lor. Doamna Firea nu e…, e o persoană inteligentă”
Articolul următorAlexandru Rafila și Nelu Tătaru fac un apel la oameni să evite locurile aglomerate