Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul”, generalul Gabriel Oprea, a transmis un mesaj marinarilor romani, de Ziua Marinei.

“Este o zi sfântă, Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători creștine.

Sarbatorim, in aceasta zi sfanta, Ziua Marinei Române, o tradiţie a românilor şi a Armatei Române, un moment important pentru toţi cei care servesc ţara sub pavilion românesc: marinari militari şi civili, constructori navali şi angajaţi portuari. 

Marinarii români sunt o carte de vizită a tarii noastre în lume. Uniunea Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul” are tot respectul pentru toti cei care apără frontierele fluviale şi maritime naţionale, participă permanent alături de partenerii Romaniei din Uniunea Europeană şi din NATO în misiunile şi exerciţiile internaţionale, cu rezultate remarcabile sau lucrează pe navele comerciale.

Ne inclinam cu respect în memoria marinarilor care şi-au pierdut viaţa la datorie, sub pavilion românesc, în mările şi oceanele lumii. Amintirea lor va rămâne veşnic în inimile noastre, jertfa lor va rămâne în memoria neamului nostru.

La mulți ani marinarilor români! La mulți ani tuturor celor care îşi serbează ziua numelui de Sfânta Maria!

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dănuț Andrușcă, de la șef de vulcanizare, ministru la Economie
Articolul următorAjutoare de urgenţă de aproape 400.000 lei pentru 116 familii