Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marți la Digi 24, întrebat dacă motivul pentru care partidul său va avea candidat propriu la Primăria Capitalei este pentru a-i pune piedică Gabrielei Firea, că ”proștii cred că noi trăim cu grija lor”.

”Calculele pe care le faceți au fost pentru a-i pune piedică Gabrielei Firea, așa cum face declarațiile?”, l-a întrebat moderatoarea Anca Suciu pe Victor Ponta în contextul discuției despre candidatul propriu al Pro România la Primăria Capitalei.

”În general, proștii cred că noi trăim cu grija lor. Doamna Firea nu e…, e o persoană inteligentă și nu știu de ce are impresia că noi toți ne raportăm, ne trăim viața cu ce face ea. Nu, m-am gândit la un singur lucru, la faptul că vreau ca Pro România să aibă o voce uzită în București”, a fost replica lui Victor Ponta.

Liderul Pro România a precizat că nu el va fi candidatul partidului pentru primăria Bucureștiului. De asemenea, a subliniat că nici fostul ministru PSD al Sănătății, acum membru Pro România, Nicolae Băniciou, nu va intra în această cursă și a negat o discuție pe subiect cu medicul Adrian Streinu Cercel.

Ponta a recunoscut însă că i-a propus profesorului Alexandru Rafila să candideze din partea Pro România pentru Primăria Capitalei, dar acesta a refuzat pe motiv că este implicat în gestionarea pandemiei de coronavirus.

El a mai spus că s-a întâlnit săptămâna trecută cu Gabriela Firea, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu și le-a spus că Pro România va avea propriul candidat la primărie.

”Nu înțeleg de unde uimirea lor acum”, a subliniat el.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Vergil Chițac, primul parlamentar infectat. Cum a fentat izoleta
Articolul următorGabriel Oprea: Trebuie să rămânem uniți și puternici în jurul simbolurilor naționale