Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor “Mihai Viteazul” reacţionează la afirmațiile făcute în emisiunea „Culisele statului paralel”, difuzată de postul de televiziune Realitatea Plus, privind avansările unor jurnaliști în rezervă.

“În Armată există arma „Jurnalism militar”. Avansările în rezervă pot fi făcute de către ministrul apărării naționale și de către Statul Major General. În perioada la care se face referire, avansările în arma “jurnalism militar” au fost făcute de către Statul Major General.

Statul Major General a avansat în rezervă mai mulți jurnaliști, în semn de apreciere pentru activitatea lor și implicarea în promovarea valorilor naționale, pentru promovarea imaginii României, a Armatei și a militarilor români.

Gradele în rezervă sunt onorifice și nu implică sub nicio formă bugetul Ministerului Apărării Naționale”, precizează organizaţia.

Reacţia vine după ce Anca Alexandrescu a arătat, marţi seara, la Realitatea TV, un livret militar pe care l-ar fi primit de ziua ei de la Gabriel Oprea.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentCătălin Predoiu: Nu ne putem juca. Desființăm azi Secția de anchetă a magistraților și o reînființează după o săptămână
Articolul următorFostul vicepremier Gabriel Oprea: Ultimul va fi cel dintâi!