Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul”, generalul Gabriel Oprea, a transmis un mesaj de Ziua Drapelului National.

“Tricolorul se află în inimile noastre, iar Sărbătoarea Zilei Drapelului Naţional este şi va fi întotdeauna o zi deosebit de dragă sufletelor noastre.

Drapelul Național înseamnă Patria, simbolizează dorința noastră de unitate și de independență, dragostea de țară și jertfa supremă a eroilor pentru libertateși unitate.

Tricolorul este mândria noastră de a fi români, dăruirea, curajul și profesionalismul cu care militarii noștri reprezintă România în misiunile desfăşurate în ţară şi în străinătate.

Avem datoria să cultivăm respectul faţă de cei care ne-au lăsat cea mai importantă moştenire: România. Instituţiile statului au daroria sa promoveze si să apere simbolurile naţionale.

Drapelul Românesc trebuie sărbătorit an de an, iar noi am facut asta de fiecare data. De Ziua Drapelului, in 2015, in cadrul unei ceremonii organizate la Miercurea Ciuc, din postura de premier interimar, am arborat cel mai mare tricolor, ca semn de deosebit respect pentru valorile fundamentale ale statului român.
Cinstind simbolurile naţionale, menţinem vie energia noastră ca neam, pentru că de aici ne tragem puterea de a depăşi greutăţile şi de a merge mai departe.

La mulți ani tuturor românilor, de Ziua Drapelului Național!”

Articolul precedentDRAGNEA, exclusiv la Realitatea Plus: Dosarul ,,Referendum”, o mizerie politică
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 10. Becali se întoarce în politică