Conducerea Uniunii Naționale pentru Progresul României s-a reunit pentru a discuta problemele românilor. Liderul organizației, Gabriel Oprea, fostul ministru al Apărării Naționale și fost ministru al Afacerilor Interne, a vorbit despre necesitatea întării instituțiilor de forță ale statului, în contextul ultimelor tragedii care au îngrozit întreaga țară. Mai mult, acesta a reiterat sprijinul pentru coaliția de guvernare și sprijinul pentru militari și polițiști. 

Liderii UNPR au discutat despre soluțiile pe care trebuie să le ia guvernul pentru a întării instituțiile de forță. Aceste măsuri vor face crește gradul de siguranță al oamenilor, transmite Gabriel Oprea.

“România are nevoie de onoare și demnitate mai mult ca oricând. În interior avem nevoie ca oameni să se simtă în siguranță. Se prefigurează o ciză energetică, fianciară este o stare foarte grea, suntem primi care am definit interesul României.”

Gabriel Oprea a vorbit și despre aderarea României la spațiul Schengen care ar trebui negociată pe poziții egale cu liderii europeni.

“Interesul româniei trebuie să fie pe primul loc să liuăm exeplu de la polonia, ungaria, ialia, dacă este nevoie să batem și cu pumnul în masă trebuie onoare și fermitate;” a declarat Gabriel Oprea.

Aceste măsuri anunțate de UNPR vin pe fondul crizei lipsei de încredere în instituțiile de forță, dar și pe fondul problemelor economice cu care se confruntă guvernul. 

Urmărește interviul integral cu interviul în rezervă Gabriel Oprea.

 

 
 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentGabriel Oprea, președintele UNPR: ‘Un stat puternic înseamnă cetățeni respectați și protejați!’
Articolul următorPercheziții acasă la patronii GPL de la Crevedia! Procurorii ridică acte de la Primăria Crevedia și de la sediul stației de gaz