Data alegerilor prezidențiale a fost în sfârșit stabilită. După negocieri și discuții între partide politice, s-a ajuns la un acord în ceea ce privește datele pentru cele două tururi de scrutin pentru alegerea noului șef al statului. 

După discuții intense, coaliția a reușit să ajungă la un acord referitor la calendarul electoral. Sursele Realitatea Plus spun că cetățenii sunt așteptați să își exprime votul în primul tur de scrutin pe 15 septembrie. Alegerea șefului statului este un moment crucial în viața politică a unei țări și este esențial ca cetățenii să fie informați și să își exercite dreptul la vot.

Conform informațiilor oferite de sursele Realitatea Plus, al doilea tur de scrutin va avea loc pe 29 septembrie, iar atunci se va decide cine va fi noul președinte al țării pentru următorii ani.

Aceste alegeri vor fi decisive pentru alegerea noului șef de stat și vor reprezenta un moment crucial pentru viitorul țării.

Liderii Coaliției au decis: Sebastian Burduja, candidat unic la Primăria Generală a Capitalei

Articolul precedentKlaus Iohannis, vizită de urgență la Paris, convocată de președintele Franței, Emmanuel Macron
Articolul următorAdministraţia Prezidenţială: Nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru cabinet de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă, după încetarea mandatului