În vremuri tulburi pentru România, în vremuri în care trădarea semenilor și valorilor sunt prezente la tot pasul, ”vulturul” își înalță iarăși aripile către cer. UNPR revine în forță sub steagurile generalului Gabriel Oprea, patriot adevărat, român în slujba românilor.

Patriotismul pur promovat de UNPR a deranjat clasa politică, dar mesajul generalului Gabriel Oprea a rămas același dintotdeauna, direcționat clar pe noțiunea de interes național și valorile poporului român. Generalul Gabriel Oprea este singurul lider politic care a încercat să elimine lupta dintre putere și opoziție îndemnând la solidaritate și unitate națională.

Povestea UNPR a început la 1 mai 2010, în vremuri de mari frământari din punct de vedere politic, social și economic. Un partid format de la zero, dintr-o mână de oameni curajoși și hotărâți să facă o schimbare importantă în bine, să aducă stabilitate și echilibru în politica românească.

 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentAdministraţia Prezidenţială: Nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru cabinet de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă, după încetarea mandatului
Articolul următorMircea Geoană, atac la PSD! Numărul doi în NATO critică partidele că nu au anunțat oficial candidații