Într-un interviu acordat la Realitatea Plus cu privire la situația de criză pe care o traversează țara noastră, Gabriel Oprea a fost întrebat despre schimbările care au avut loc la Ministerul Sănătății. Fostul vicepremier a declarat că nu este în regulă ca un om care se află la conducere să cedeze cu ușurință în aceste momente de cumpana. Deasemenea, Gabriel Oprea considera ca propunerea de la Ministerul sanatatii care il vizeaza pe Nelu Tataru este una buna.

“Demisia ministrului sănătății nu a dat bine. În momentul în care un sef, un comandant pe frontul acesta total atipic își dă demisia, nu este în regulă.

Mă bucur in schimb ca a fost denumit domnul Tătaru, pentru că dincolo de carisma dânsului pare ca stie exact ce face. Nu îl cunosc ca specialist dar l-am văzut permanent în toiul luptei în această perioadă. L-am văzut implicat , s-a zbatut. Sunt convins că domnul Tătaru este un specialist și îi urez succes.

Noi avem nevoie acum de profesioniști. Cred că în această perioadă este esențial ca oamenii de acasă să se convingă că armata și pompierii aduc siguranță și securitate. Cu totii trebuie sa respectam masurile care se impun si sunt convins ca totul va fi bine.”a declarat Gabriel Oprea.

Articolul precedentUNPR-Propunere de modificare a cadrului legal existent în vederea facilitării exercitării profesiei de medic în România pentru medicii rezidenți din state terțe (non UE)
Articolul următorGabriel Oprea:”În România sunt peste cinci milioane de pensionari și 800.000 de persoane cu dizabilitati”