Președintele Uniunii Militarilor și Politiștilor “Mihai Viteazul” (UMPMV), Gabriel Oprea, a transmis, un mesaj de unitate românilor, cu ocazia Crăciunului, subliniind rolul important pe care copiii îl reprezintă în viața unui stat. Fostul vicepremier a afirmat că intră cu speranță în noul an, pentru că are încredere atât în premierul Nicolae Ciucă, fost militar de carieră, cât și în coaliția de guvernare PNL-PSD-UDMR.

“Tot timpul, dar mai ales de sărbători, românii se gândesc la bunul Dumnezeu și la Armată. Iar militarii români și-au dat viața pe câmpul de bătălie pentru ca azi România să fie un stat NATO, să fie un stat al Uniunii Europene. Când spun militari, mă refer atât la forțele armate, cât și la polițiști, la jandarmi, la pompieri și la celelalte structuri. 

Dacă suntem uniți putem depăși toate greutățile la care suntem astăzi martori. Sunt convins că acesta este cel mai bun mesaj de Crăciun,Ț a transmis Gabriel Oprea, într-o intervenție în direct la Realitatea Plus.

Fosul ministru al Apărării și vicepremier a transmis și un mesaj optimist pentru noul an.

“Suntem membrii ai UE si NATO, dar nu trebuie să fim yesmeni. Pot să spun că ne putem gândi cu optimism la 2022, pentru că avem un prim-ministru miliar în care eu cred, pentru că noi, militarii, jurăm să ne apăram patria. Am, de asemenea, încredere că această coalișie PNL-PSD-UDMR vă găsi cele mai bune căi să ne scoată din această situașție dificilă,” a mai afirmat președintele Uniunii Militarilor și Politiștilor “Mihai Viteazul” (UMPMV), Gabriel Oprea.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentMesajul premierului Nicolae Ciucă, de Crăciun: Să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este poate cel mai frumos dar pe care îl putem oferi
Articolul următorUMPMV doreşte revenirea la forma adoptată în 2015 a Legii pensiilor militare de stat, inițiată de Gabriel Oprea, președintele UNPR