Premierul Nicolae Ciucă a transmis, vineri, mesajul cu ocazia Sărbătorii Crăciunului, în care afirmă că să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este poate cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi, prin responsabilitatea cu care vom înţelege să petrecem aceste sărbători, respectând măsurile de prevenire a noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ţinut de cei dragi.

”Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creştină a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni şi că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia şi cu toţi cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simţim împliniţi sufleteşte şi ne dorim să-i ştim mereu sănătoşi şi în siguranţă”, spune premierul.

Nicolae Ciucă arată că ”ne bucurăm de frumoasele noastre tradiţii de Crăciun şi ne simţim mai aproape decât oricând de învăţăturile creştine despre grija faţă de aproapele nostru. Este minunat să dăruim – un gest care înnobilează mai ales atunci când gândurile bune şi generozitatea se îndreaptă către oamenii apăsaţi de neajunsuri, cu care viaţa a fost mai puţin darnică”.

”Întâmpinăm Crăciunul, şi anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toţi sănătoşi este dorinţa fiecăruia dintre noi şi principala urare pe care le-o transmitem celor dragi. Să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi, prin responsabilitatea cu care vom înţelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ţinut departe de cei dragi!”, afirmă prim-ministrul în mesajul oficial.

”Să ne bucurăm, împreună, dragi români, de aceste sfinte sărbători!”, mai spune Ciucă.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCCR anunță că RESPINGE decizia CJUE de a respecta Dreptul european. MOTIVUL: Trebuie revizuită Constituția României
Articolul următorGabriel Oprea, președintele UNPR, mesaj de Crăciun: E mai important ca niciodată să fim uniți