Militarii au ocupat centrul Ploieștiului, vineri dimineață! Nu este nicio invazie, ci debutul evenimentului prin care Baza 2 Logistică “Valahia” a ales să celebreze, anul acesta, Ziua Forțelor Terestre.

În perioada 21-22 aprilie, în centrul municipiului puteți vedea expoziția de tehnică, echipament și armament, machete, fanfara militară, puteți descoperi ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, metode militare de preparare a hranei. De asemenea, vă puteți întâlni cu militarii care vor recrea, în fața Palatului Culturii, din atmosfera cazonă.

“Vineri, 21 Aprilie, în intervalul orar 10.00- 18.00 și sâmbătă, 22 Aprilie, în intervalul orar 10.00- 16.00, vă așteptăm pentru a vă arăta cât de extra sunt tereștrii!” este invitația lansă de Baza 2 Logistică “Valahia”.

Vizitatorii sunt provocați să ia parte și la două concursuri pregătite de organizatori:

“Primul concurs constă în fotografie.

Fotografiază-te cu un militar sau pur și simplu îmbracă-te într-o uniformă apropiată cu cea oficială a celor din forțele terestre române și postează această poză (sau roagă un adult să o facă) , în grupul special destinat acestui eveniment de la acest link:

https://www.facebook.com/groups/245931554460910/

Concursul este destinat tuturor categoriilor de vârstă!

Pozele se vor putea încărca până pe data de 22 aprilie, ora 24.00, și se acceptă și poze de la eveniment!

Jurizarea va avea loc în data de 28 aprilie, iar câștigătorii vor fi posesorii primelor 3 fotografii cu cele mai multe like-uri de pe grup.

Premiul I: participarea la o activitate de instruire cu militarii Bazei 2 Logistică, plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române, diplomă.

Premiile II și III: diplomă și plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române

Al doilea concurs constă în compunere și imaginație.

Așterne pe maxim 2 pagini o scurtă descriere cu tematica: O zi ca militar. Pe baza informațiilor avute sau a imaginației proprii, descrie o zi a unui militar de la deșteptare până la stingere. Oare ceea ce vei scrie se întâmplă și în realitate? Câștigătorilor le vom răspunde la toate întrebările!

Concursul este destinat copiilor și adolescenților cu vârstele între 8 și 18 ani.

Scrisorile se vor putea introduce în urna special destinată pentru acest concurs, ce o veți putea întâni la locația evenimentului.

Câștigătorul va fi anunțat până pe data de 28 aprilie. Scrisorile vor fi citite de către o comisie a Bazei 2 Logistică.

Premiul I: participarea la o activitate de instruire cu militarii Bazei 2 Logistică, plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române, diplomă.

Premiul II și III: diplomă și plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române”.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentȘedință de Guvern | Măsuri de sprijin de urgenţă pentru producătorii agricoli din sectorul cereale, în ANALIZĂ
Articolul următorPeste 1.600 de locuri scoase la concurs în școlile de poliție