Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, prin președintele sau, Gabriel Oprea, se implică în campanii de ajutorare a persoanelor cu nevoi speciale. In ultima vreme, generalul Gabriel Oprea a susținut mai multe acțiuni caritabile care au drept scop ajutorarea persoanelor cu dizabilități. Acesta a atras atenția autorităților în nenumărate intervenții în presă despre nevoile persoanelor vulnerabile. Luna trecută, ASSCHFR a primit calculatoare, imprimante, laptopuri, iar cu ajutorul domnului Dumitru Gal, mai mulți copii cu dizabilități din judetul Olt au primit alimente, fructe și legume proaspete de care aveau atâta nevoie.

De această dată, Divin Garden, prin domnul Dumitru Gal, a donat aproximativ o tonă de căpșuni proaspete pentru copiii cu dizabilități din București. De căpșuni s-au bucurat si copiii internați la Centrul Național de Recuperare Neuropsihomotorie, pentru că o parte din fructe au ajuns la Spitalul de Copii. Atât fostul Ministrul de Interne Gabriel Oprea cat domnul Dumitru Gal de la Divin Garden vor fi în continuare alături de copiii aflați în dificultate. Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” îndeamnă la solidaritate toate persoanele fizice sau juridice, prieteni ai Uniunii, care pot și doresc să contribuie cu produse sau bunuri ce pot aduce bucurii și zâmbete pentru copiii cu probleme de sănătate.

Articolul precedentIohannis: ”Decizia CEDO este fără precedent și nu poate rămâne fără consecințe”
Articolul următorLudovic Orban: Guvernul a aprobat un ajutor umanitar de 16,5 milioane de lei din fondul de rezerva pentru Republica Moldova