Președintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Paris, în Franța, la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei, organizată de președintele francez Emmanuel Macron.

Reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei are loc luni, la Paris, este organizată de președintele Franței, Emmanuel Macron, și, pe lângă președintele României vor participa lideri aliați.

Reuniunea privește și intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei

Discuțiile vor viza evoluția războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, implicațiile acestuia asupra securității europene și euroatlantice, precum și identificarea opțiunilor pentru intensificarea asistenței pentru Ucraina.

Președintele României salută demersul președintelui francez și subliniază că unitatea și solidaritatea comunității internaționale în sprijinul acordat Ucrainei sunt esențiale și trebuie menținute.

De asemenea, Klaus Iohannis va reafirma, și cu această ocazie, poziția constantă a României de susținere multidimensională a Ucrainei, atât timp cât va fi nevoie.

 
 
 
Articolul precedentTaximetriștii protestează, astăzi, în toată țara
Articolul următorData alegerilor prezidențiale a fost stabilită. Când va avea loc primul tur de scrutin pentru alegerea noului șef al statului