Guvernul a aprobat miercuri, prin hotărâre, acordarea, cu titlu gratuit, a unor cantităţi de produse, în valoare de peste 45.000 de lei, pentru sprijinirea echipei RO-USAR de căutare-salvare a victimelor, ca urmare a cutremurului major produs în Turcia.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, actul normativ prevede aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de produse si acordarea acestora, cu titlu gratuit, pentru sprijinirea echipei RO-USAR a Inspectoratului de Urgenţă Bucureşti-Ilfov din cadrul IGSU al Ministerului Afacerilor Interne, în scopul căutării-salvării a victimelor, ca urmare a cutremurului major produs în Turcia.

“Produsele acordate scoase din rezerva de stat constau în apă şi conserve, iar valoarea acestora se ridică la 45.230,64 lei (inclusiv TVA). Fondurile necesare reîntregirii stocurilor rezervelor de stat vor fi finanţate de la bugetul de stat, prin bugetul aprobat Secretariatului General al Guvernului – Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale”, se arată în comunicat. 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentTurismul românesc trăiește din banii statului – Voucherele de vacanță au salvat stațiunile în ultimii ani
Articolul următorServiciile secrete, dinamitate de Rareș Bogdan: „Eu nu pot fi compromis. Îmi fac tot felul de scenarii. Inventează arestarea mea ca să-mi închidă gura!”