Începând de astăzi, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar şef de poliţie Laurențiu Cătălin Mavrodineanu  a fost împuternicit să exercite funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, pentru o perioadă de 3 luni.

 
Până la data împuternicirii în funcția de inspector șef, comisarul șef Laurențiu CătălinMavrodineanu a condus, timp de aproximativ 4 ani, Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiu.
Ofiţerul este absolvent al Academiei de Poliţie „A.I. Cuza Bucureşti, promoția 2006, an din care și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul structurilor Poliţiei de Frontieră din Giurgiu, fapt ce i-a permis atât buna cunoaștere a situației operative din zona de competență, cât și acumularea unei vaste experiențe în domeniile specifice instituției care supraveghează frontiera sudică a României.
Acesta a fost împuternicit în funcție, în prezenta adjunctului Inspectorului General al Poliției de Frontieră Române, chestorul de poliție Marin Bondar.
 
Noul șef al ITPF Giurgiu a declarat că va menține aceeași fermitate și consecvență în activitățile de combatere a corupției și a faptelor de natură a aduce atingere imaginii instituției.
De asemenea, va acorda o atenție deosebită asigurării, împreună cu structurile similare din Republica Bulgaria, a unui dispozitiv eficient, care să asigure o siguranță sporită cetățenilor care tranzitează frontiera.
Combaterea eficientă a migraţiei ilegale, fluidizarea traficului în punctele de frontieră, siguranţa cetăţenilor în zona de responsabilitate, îmbunătăţirea dotărilor existente, precum şi pregătirea continuă a personalului sunt alte câteva dintre obiectivele principale ale noului inspector şef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentIa pastila SRS: Iar alertă? Oare de ce?
Articolul următorMAI: Programarea pentru pașaport se face doar on-line