Președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, gl.(r) Gabriel Oprea, apreciază că, prin adoptarea Rezoluției Parlamentului European prinvind aderarea României și a Bulgariei la Schengen, țara noastră se află la un pas de intrarea în spațiul european de liberă circulație.

“Salutăm decizia Parlamentului European de a adopta, cu o largă majoritate, rezoluţia în care îndeamnă statele membre să permită României şi Bulgariei să adere fără întârziere la spaţiul Schengen.

Este o veste bună! Astăzi suntem la un pas de admiterea în Schengen.
Țara noastră a făcut eforturi susținute în această direcție, astfel că îndeplinește, de peste 10 ani, criteriile tehnice şi trebuie să fie admisă în spaţiul european de liberă circulaţie cât mai curând posibil.

Ne așteptăm, așadar, la eliminarea controalelor asupra persoanelor la toate frontierele interne pentru România, în prima parte a anului viitor”, a subliniat fostul vicepremier pentru securitate națională,” a transmis președintele UMP „Mihai Viteazul” – Gl.( r) Gabriel Oprea, potrivit UMPV News.

 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentNATO dă startul „Steadfast Noon”, exercițiul militar prin care își verifică arsenalul nuclear
Articolul următorToți oamenii președintelui Băsescu. Epoca Grindeanu, la apus. Euroconstruct, afaceri dubioase pe banii românilor. Furăciunea de la Autostrada Transilvania, devoalată