Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” este alaturi de autorități în efortul de combatere a epidemiei.

UMP “Mihai Viteazul” îndeamnă toți cetățenii să respecte măsurile transmise prin actele normative emise în această perioadă.

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență – organism înființat de generalul Gabriel Oprea în perioada în care a deținut funcțiile de vicepremier pentru securitate națională și ministru de interne – este structura care se subordonează doar președintelui României și primului-ministru, subordonează, la rândul său, toate celelalte instituții guvernamentale și non-guvernamentale pentru a lucra în sistem integrat și poate mobiliza toate resursele materiale și umane în războiul de tip asimetric pe care țara noastră îl duce acum cu acest tip de virus.


UMP “Mihai Viteazul”, prin vocea președintelui său, generalul Gabriel Oprea, transmite tuturor românilor că este absolut necesar să rămână acasă.

Casa fiecăruia dintre noi este și trebuie să fie locul care oferă siguranță, templul familiei. Astfel, locuințele pot deveni redutele de unde românii vor duce și vor câștiga lupta cu aceasta perfidă amenințare reprezentată de virus.


Îndeosebi în acestă perioadă, cetățenii trebuie să manifeste încredere în autorități, în militari, polițiști și în celelalte forțe militare din Ministerul Afacerilor Interne, oameni care au depus jurământul de credință față de țară, precum și îin cadrele medicale, oameni care au depus jurământul pentru salvarea vieților.

Prin unitate de voință și acțiune, România poate deveni model în acest conflict cu dușmanul nevăzut COVID 19.

Nimeni nu are nevoie de oportuniști economici și politici. Este nevoie de solidaritate, de profesionisti, de comunicare credibila, de respectarea legii și de credință în Dumnezeu.

Numai împreună – guvern, autorități publice, cetățeni – putem învinge în această încercare, cu pierderi minime.

Și apoi, din nou împreună, să trecem la reconstrucția țării.

Cu Dumnezeu înainte!

Director de comunicare și Purtător de cuvânt al UMP “Mihai Viteazul”

Comisar-sef de poliție Christian Ciocan
Articolul precedentGabriel Oprea, la Realitatea PLUS: „Au fost luate măsuri bune. Cei care nu respectă legea sunt iresponsabili și vor răspunde”
Articolul următorGabriel Oprea, la Realitatea: ”Mai sunt patru județe fără coronavirus. Este foarte important să securizăm aceste zone”