Comunicat de presă


În ziua Marii Sărbători a Creștinătății – Buna Vestire a Nașterii Mântuitorului Isus Christos – UNIUNEA MILITARILIR ȘI POLIȚIȘTILOR “MIHAI VITEAZUL” transmite un mesaj de încredere și solidaritate în lupta cu epidemia!


Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” îndeamnă toți românii la calm și efort comun pentru a împiedica răspândirea virusului de tip nou.


“Conjugarea tuturor forțelor și coordonarea acestora prin Comitetul Național pentru Situatii Speciale de Urgentă nu va întârzia să ofere rezultate pozitive în lupta cu epidemia”, afirmă președintele UMP “Mihai Viteazul”, generalul Gabriel Oprea – demnitarul care a înființat acest organism de răspuns imediat și coerent față de toate situațiile care pot pune în pericol țara și cetățenii săi.

Conform valorilor sale privind slujirea și apărarea României, Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” – sub conducerea președintelui său, generalul Gabriel Oprea – prin mijloacele pe care le are la dispoziție în condițiile legii, este profund angajată în dezideratul național de limitare a efectelor epidemiei.

Uniunea salută determinarea militarilor, polițiștilor, precum și a celorlalte structuri militare din Ministerul Afacerilor Interne în acest război de tip asimetric pe care întreaga lume îl duce cu un virus ce a făcut atâtea victime și le mulțumește tuturor acestor bravi slujitori ai neamului!


La Mulți Ani dragi polițiști!

Astăzi, 25 Martie 2020 voi sărbătoriți Ziua Poliției Române în stradă, fiind în prima linie – alături de medici și de militari – pentru apărarea românilor.

În același timp, Uniunea mulțumește – în această importantă zi pentru credința majorității românilor – tuturor cetățenilor care au înțeles să respecte legea și mesajele autorităților, dovedind astfel empatie și patriotism.

Să continuăm împreună!

Dumnezeu este cel care unește! Dumnezeu să ne ajute în răspunsul ferm pe care întreaga Națiune Română trebuie să-l dea acestui perfid inamic.

Să avem cu toții credință și speranță pentru Patria noastră România!

La Mulți Ani dragi Români!


Director de comunicare și purtător de cuvânt

Comisar-sef de poliție Christian Ciocan

Articolul precedentGabriel Oprea: “Pun la dispoziție toată experiența mea si a colegilor mei din UMPMV”
Articolul următorGabriel Oprea: Militarii sunt pregătiți să intervină. Să fim calmi, să respectăm STRICT legea