Mircea Dolha exclus din PNCR Maramureș pentru că a vândut interesul băimărenilor și și-a încălcat propriile promisiuni electorale.
Biroul Județean de Conducere al Organizației Județene Maramureș a Partidului Național Conservator Român (PNCR), întrunit în ședință extraordinară pe data de 05.06.2024, l-a exclus, cu unanimitate de voturi, pe dl. Mircea Dolha din partid, candidat PNCR la Primăria Municipiului Baia Mare, după ce acesta, în urma unor privilegii primite de la PSD și Marcel Ciolacu, și-a trădat alegătorii și propriile promisiuni electorale, susținând că se retrage din cursă pentru a-l susține pe Doru Dăncuș, candidatul PSD la Primăria Baia Mare.

Dl. Mircea Dolha a fost primit în PNCR și propus ca și candidat pentru Primăria Municipiului Baia Mare în urma unor discuții în care acesta s-a arătat dornic să facă o serie de proiecte importante pentru Baia Mare: modernizarea piețelor, susținerea producătorilor locali, aquapark și altele.
În cadrul acestor discuții acesta a explicat conducerii PNCR Maramureș că foarte multe proiecte bune pentru Baia Mare sunt blocate de conducerea PSD, care, prin firme intermediare, dorește să căpușeze bugetul local.

Pe data de 17.05.2024 dl. Mircea Dolha și-a lansat candidatura public, împreună cu un „contract” pe care-l face cu băimărenii, în care își semnase demisia în alb dacă nu respectă ceea ce spune în el.

În acest contract, în scrisoarea „dragi băimăreni”, acesta spune, printre altele: „Trebuie să vă mai spun că eu nu am fost, nu sunt și nu voi fi niciodată un om pe care îl poți tranzacționa. PNL și PSD derulează în aceste zile cel mai odios plan politic și electoral gândit și implementat vreodată în Maramureș și în Baia Mare. Deja și-au împărțit toate funcțiile și candidaturile și astăzi ei mimează o competiție politică stranie și foarte periculoasă. Mi-au oferit favoruri și «posturi confortabile» pentru a tăcea și a nu candida. Bieții de ei! Nu au priceput absolut nimic. Eu am ceva ce lor le lipsește cu desăvârșire. ONOARE!”

Citește continuarea pe radiogoldfm.ro

 
 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentRomânia a semnat o declaraţie comună ce susţine un acord de încetare a focului în conflictul Israel-Hamas
Articolul următorRomânii, obligați să plătească TAXE mai mari după alegeri