Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” prin președintele Asociației, generalul Gabriel Oprea, a donat produse de birotică, calculatoare, imprimante, laptop si alte echipamente informatice, unei Asociații de copii cu dizabilități din România.

Situația de criză cauzată de COVID-19 are repercursiuni grave atât din punct de vedere economic cât și social pe mai multe domenii de activitate.In țara noastră există peste 800.000 de persoane cu dizabilități, o categorie de persoane vulnerabile care depind întru totul de autorități, ONG -uri dar și de sprijinul comunității.Noi am ales să trimitem aceste produse pe care le aveam în magazia noastră, Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – România. Bunurile vor ajunge în cele zece filiale ale ASCHF-R din țară și suntem convinși că îi va ajuta la o mai bună funcționare a activităților pe care le întreprind.

Uniunea îndeamnă la solidaritate toate instituțiile, persoanele fizice și juridice, care îi pot ajuta pe cei care au nevoie de sprijin în aceste momente.

Cu Dumnezeu înainte!

Director de comunicare și purtător de cuvânt

Comisar – șef de poliție Christian Ciocan

0757123456

Articolul precedentDezvăluiri despre haosul de la Suceava, la Realitatea: Gabriel Oprea îl sună pe Ionel Paul Oprea
Articolul următorGabriel Oprea: “La Suceava se va taia in carne vie daca s-au facut abuzuri”