Ministrul Educației a anunțat duminică, după întâlnirea cu inspectorii școlari generali adjuncți din București, că nu s-a luat nicio decizie în ceea ce privește schimbarea încadrării în anumite scenarii pentru mai multe școli din Capitală. Decizia, a precizat Anisie, va fi luată în Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, programată tot azi.

“Trebuie să înțelem că toți trebuie să punem umărul, astfel încât toți eleviii și profesorii să fie ]n siguranță, să pășim mâine cu încredere în școli,” a afirmat Monica Anisie, la finalul întâlnirii.

Ministrul a precizat că modificările ce vor fi operate se bazează chiar pe comunicările de ultimă oră din partea respectivelor unități de învățământ.  “În București au apărut unele situații de pe o zi pe alta și ieri și alaltăieri au fost unele școli care au solicitat altceva decât au decis inițial, (…) am reevaluat fiecare unitate în parte și înteleg că dl. prefect va realiza Comitetul municpiului Bucuresti pentru situații de urgență și acolo se vor lua deciziile.”

Articolul precedentVIDEO Noi dezvăluiri bombă ale procurorului Negulescu: Cum negocia Coldea cu spioni străini salvarea unui șef de mutinațională
Articolul următorMesajul președintelui Iohannis cu prilejul Zilei Pompierilor din România