Florin Cîțu află, în scurt timp, dacă va mai fi premier. Parlamentul votează, în această după-amiază, moțiunea de cenzură inițiată de PSD. Social-democrații aduc critici, în document, și foștilor parteneri de guvernare ai PNL, miniștrilor USR, care, astăzi, vor vota dărâmarea Executivului.

Guvernul Cîțu, la un pas de demitere! Parlamentarii decid, astăzi, soarta lui Superman din Piața Victoriei.

VEZI LIVE AICI

 Marcel Ciolacu: „Azi facem dreptate pentru români. Guvernul Cîțu va pleca de acasă! Domnule Barna, data trecută erați lângă Cîțu și v-au căzut ochelarii. Sper să nu vă cadă astăzi bilele. La vot!

12 tragedii, zeci de oameni au murit nevinovați din cauza incompetenței voastre. Românii se tem de lucrurile care ar trebui să-i salveze. Aici ați adus statul. Guvernarea voastră a eșuat. Trebuia să aveți grijă de români. Cîțu, tu ai eșuat. BIG FAIL! Să vă fie rușine! Domnule premier, ce ați făcut toată vara? Nimic!

Ați distrus țara în lupta absurdă pentru ciolan!

România moare de foame, la propriu! Oamenii nu au nevoie de supereroi închipuiți, ci de căldură și apă caldă, respect și de un guvern responsabil! Acest guvern a mințit, furat și distrus România. Joaca de-a Dumnezeu a lui Cîțu cu viețile și sănătatea românilor trebuie să înceteze azi!

Trebuie să trimitem acasă acest guvern irațional și iresponsabil!”

Florin Cîțu: „Responsabilitatea pentru tot ceea ce urmează este la USR. PSD e un partid de opoziție iresponsabil. USR achiesează la criticile pe care le face PSD miniștrilor USR. USR e un partid bipolar.

Vă cer scuze că am crezut în USR.

USR joacă alba-neagra cu guvernarea.

Trebuia să vă fi demis pe toți mai devreme!

Toate deciziile luate de Guvern au fost pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

Este o moțiune a frustrării. PNL e un partid responsabil. Rămânem în picioare, luptăm până la capăt, nu dezertăm. Nu suntem lași. Dacă Guvernul pică azi în Parlament, vom face altul.

Ne vom uita cu toții la ziua de azi, azi se separă apele în politica din România.”

Articolul precedentA început dezbaterea moțiunii de cenzură. Premierul, HUIDUIT la scenă deschisă, în Parlament
Articolul următorMoțiunea anti-Cîțu a fost VOTATĂ. Florin Cîțu a fost DEMIS