Avem informații-bombă pe surse despre vizita surpriză a Maiei Sandu în Oradea! Mizele ar fi uriașe. În realitate, o întreagă filieră s-ar fi pus în mișcare pentru a coordona din spatele ușilor închise următoarele alegeri prezidențiale din România, iar candidatul susținut de președintele Republicii Moldova ar fi Laura Codruța Kovesi. 

Potrivit surselor Realitatea PLUS, președintele Republicii Moldova Maia Sandu ar fi discutat în cadrul vizitei sale surpriză în Oradea cu președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, dar și cu primarul Aradului, despre care se știe că este finul generalului Florian Coldea, care ar avea relații extrem de strânse cu Laura Codruța Kovesi. În realitate, în spatele ușilor închise s-ar fi pus la cale următoarea candidatură a acesteia la alegerile prezidențiale din România.

De altfel, se pare că Laura Codruța Kovesi ar fi susținută, potrivit surselor citate, și de trei partide din Opoziție. Vorbim despre partidul lui Dacian Cioloș, despre partidul Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban, dar și despre USR.

Așadar, vorbim despre o întâlnire în cadrul căreia putem spune că se pun la cale următoarele alegeri prezidențiale pentru care, în funcția de președinte, este susținută Laura Codruța Kovesi. 

Articolul precedentGeorge Păunescu, interviu eveniment la Realitatea PLUS – Cel mai controversat afacerist, dezvăluiri după 20 de ani de tăcere
Articolul următorPremierul Ciucă face marele anunț: România se pregătește să extindă producția de gaze