Echipa Realitatea PLUS, din care a făcut parte și Alexandra Păcuraru, i-a sărit în ajutor lui Moș Crăciun și a împărțit cadouri celor trei copii ai Familiei Pleșca, din comuna ialomițeană Roșiori.

Nicușor, Eugen și Cosmina învață bine și și-ar dori să se întoarcă în sala de clasă cât mai repede.

În curtea familiei își au adăpost multe pisici, găini, rațe, o văcuță cu vițel și un măgăruș. De toate se îngrijește mama, însă și copiii mai dau câte o mână de ajutor.

Tatăl este singurul care lucrează și e mai tot timpul plecat. Așa că nu îi mai rămâne prea mult timp pentru a le împlini cea mai arzătoare dorință a micuților.

Cei care pot și vor să dea o mână de ajutor Familiei Pleșca, dar și altor familii care au nevoie pot dona în contul de mai jos sau pot trimite un SMS la numărul 8844,, unde vor merge 2 euro lunar pentru cei peste o mie două sute de copii prinși în programul Pâine și Mâine al fundației World Vision România. Aceasta susţine elevii, profesorii, dar şi părinţii care sunt puternic afectați de toate implicațiile pandemiei de coronavirus. 

AJUTOR PENTRU COPIII DE LA SATE:

IBAN RO96 BREL 0002 0007 3606 0101, Libra Bank Băneasa, cod Swift: BREL RO BULIBRA INTERNET BANK SA – sucursala Libra Bank Băneasa

SMS la 8844 cu textul PAINE, valoare 2 euro lunar

Sursa: Vox Publica

Articolul precedentPreședintele Iohannis a convocat partidele la Cotroceni. Programul zilei
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum s-au reinventat brandurile din Epoca de Aur. Produse românești din comunism, apreciate și astăzi