Apropierea lui Vasile Dâncu de serviciile secrete nu a trecut neobservată pe scena politică.

Vasile Dîncu: „Este o tâmpenie, pe care au tot spus-o unii, legată de prietenia mea din copilărie cu un anumit lider trecut al Serviciilor. Nu are nicio legătură nici cu activitatea mea politică, nici cu activitatea mea în zona publică. Se poate verifica asta acum. Este transparență peste tot și vă rog să verificați fiecare dintre dumneavoastră, dacă doriți. Vă mulțumesc!”

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui: „Eu sper că nu datorită acestor calități, în ghilimele, Vasile Dîncu a fost cooptat de noua echipă de conducere în structura decizională a partidului.”

Vasile Dîncu, personaj controversat a făcut front comun cu Victor Ponta faţă de adversari. Asta susţine Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al Ligii profesioniste de fotbal spune că în mandatul lui Ponta nu sunt puţin cei care au ajuns la închisoare. Într-o emisiune difuzată de Realitatea PLUS, Dumitru Dragomir a lăsat să se înțeleagă că Vasile Dâncu nu ar fi străin de arestările făcute la comandă.”

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal: „Pe mine m-a dat afară politicul, s-a dovedit că cel care m-a dat afară e un infractor notoriu cu diplomă. Vorbesc de Ponta. Domnul Dîncu era vicepremier atunci. Și acum, părerea mea, e că tot domnul Dîncu comandă.”

Mai mult, în interviul dat din spatele gratiilor, Liviu Dragnea a spus că Vasile Dâncu este cel care l-a pus la curent în legătură cu înțelegerile „statului paralel”.

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD: Eu îmi asum faptul… Eu l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, am tinut enorm la Vasile Dîncu, și măși feresc să vorbesc urât. Eu vreau să spun că, despre statul paralel, primele prezentări mi le-a făcut Dîncu, primele explicații despre acest sistem occult mi-au fost făcute de prietenul meu Vasile.

Congresul PSD marchează revenirea lui Dâncu în prim planul politicii românești.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Ioan Sîrbu, strungarul devenit dentist și apoi general
Articolul următorBani de la Guvern pentru firmele afectate de restricțiile impuse de pandemie