Primarul sectorului 3 o acuză pe cea care îi este nașă că minte în spațiul public. El spune că în trecut Firea intenționa să construiască un partid nou, deoarece în PSD nu se simțea bine. În plus, mai spune Negoiță, a început să se îndepărteze de Firea atunci când „vezi că omul minte cu o lejeritate dezarmantă”.

„N-am trădat PSD. Partidul m-a trădat pe mine de atâtea ori. Nu doar pe mine, ci pe mai mulți, pe noi. Toate aparițiile mele publice nu am zis nimic de rău de doamna Firea. În timp ce dânsa mă acuză că am trădat cu  niște minciuni foarte sfruntate. Admir oamenii care pot minți așa…

Eu solicit public să vină cu dovezi că i-am făcut eu doamnei Firea plângere penală. N-am vorbit cu doamna Firea cam de o lună și jumătate, două luni, la telefon.

Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi zicea mie să ne facem partid, că nu se mai poate în PSD. Mi-a zis înainte de alegerile prezidențiale. Era un fel de Partidul Oxigen sau Partidul Verde. Ea știa că nu mă regăsesc în PSD.

I-am comunicat încetinel că în acest moment am mai multe motive că n-am ce să caut la PSD.

A început să vorbească neadevăruri în public. Nu e o chestiune personală. Atunci când stai lângă un om ajungă să-l cunoști bine. Și atunci când știi cine e omul și vezi că minte cu o lejeritate dezarmantă îți vine să te îndepărtezi”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, la postul Digi24.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 35. Rușii se pot răzbuna pe aripioarele picante
Articolul următorKelemen Hunor despre Iohannis: Caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. E singura lui preocupare