PSD Timiș face un apel către Pro România să susţină candidaţii social-democraţi la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Timiş şi pentru funcţia de primar al Timişoarei, invocând în acest sens “unitatea şi responsabilitatea politică”.

Potrivit unui mesaj postat, luni, de liderul județean PSD Timis, Alfred Simonis, pe pagina sa de Facebook, prin candidaţii propuşi PSD are şanse mai mari decât Pro România de a câştiga Primăria Timişoara şi şefia Consiliului Judeţean.

“Vă invităm să vă alăturaţi şi să susţineţi candidaţii cu cele mai mari şanse la aceste alegeri locale, candidaţii PSD Timiş. Cu tot respectul pentru colegul nostru Marius Craina (candidatul desemnat al Pro România la funcţia de primar al Timişoarei, n.r.), un excelent medic şi manager, sondajele de opinie indică în ultimele săptămâni o încremenire a procentelor sale de vot.

La judeţ (Consiliul Judeţean, n.r.), candidatul (deputatul Adrian Pau, n.r.) este sub scorul partidului, ceea ce ar trebui să ducă la o repoziţionare, astfel ca acesta să nu rămână o frână. Pentru că voturile se vor reflecta direct în scorul final şi în numărul de mandate obţinute.

În aceste condiţii, credem că o susţinere a candidaţilor PSD ar genera mai multe şanse pentru toată lumea, cu condiţia renunţării la orgolii şi la false aşteptări. Călin Dobra, la Consiliul Judeţean şi Voichiţa Lăzureanu la Primăria Timişoara sunt cele mai bune variante posibile, în confruntarea cu noua dreaptă politică devoalată, USR-PNL” se arată în mesajul preşedintelui PSD Timiş.

Articolul precedentMinistrul Sănătății e optimist: O să avem un platou, urmat de o scădere
Articolul următorMinistrul Cîțu: Am redus semnificativ planul de împrumuturi pentru luna august