Angajații din ANAF au declanșat astăzi un protest spontan, după ce Coaliția a respins, în ședința de marți, cum a anunțat Profit.ro, măsurile agreate de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, cu protestatarii din ANAF și Ministerul Finanțelor în data de 11 august.

Potrivit informațiilor furnizate de lideri sindicali pentru Profit.ro, protestul se extinde în toată țara și sunt afectate inclusiv Trezoreriile și plățile. Potrivit informațiilor transmise de Blocul Național Sindical, organizație la care este afiliat unul dintre sindicatele din ANAF și Finanțe, la această ora au loc proteste spontane în multe administrații fiscale din țară, printre care Dolj, Bacău, Alba, Baia-Mare și Brașov.

ANAF are în prezent sub 20.000 de angajați. Astfel, din cele 22.241 posturi prevăzute pentru ANAF, circa 2.500 sunt vacante, iar restul ocupate.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/foto-protest-spontan-la-anaf-inclusiv-la-trezorerii-protestul-are-loc-la-anaf-dupa-ce-coalitia-a-refuzat-promisiunile-facute-de-bolos-angajatilor-21293613

Foto: Gabriela Toma

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAvionul în care se afla Evgheni Prigojin s-a prăbușit. Șeful mercenarilor Wagner ar fi murit
Articolul următorKlaus Iohannis, către Zelenski: “Vom continua să fim alături atât timp cât va fi nevoie, până la eliberarea întregului teritoriu al Ucrainei”