Președintele Klaus Iohannis efectuează, joi, la ora 14.00, o vizită la primul centru de vaccinare drive-through din București, situat în Piața Constituției, anunță Administrația Prezidențială.

Zeci de persoane aşteptau în maşini, joi dimineaţă, să se vaccineze la centrul drive-thru deschis în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Primul centru de tip drive-thru din Bucureşti pentru cei care vor să se vaccineze împotriva COVID fără programare s-a deschis joi dimineaţă, la ora 8,00, în Piaţa Constituţiei.

“Este un mecanism prin care se creşte accesul la vaccinare al tuturor celor care poate au program mai încărcat şi poate le este dificil, nu ştiu exact în ce zi pot să vină, o să pice programarea la vaccinare, dacă vor fi în localitate sau nu. Aşadar, pentru aceste persoane, această abordare este mult mai utilă, mult la îndemână. Vedem că sunt deja câteva zeci de persoane care aşteaptă la vaccinare în acest centru”, a declarat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Baciu a spus că în prezent există suficiente doze de vaccin.

Articolul precedentDan Motreanu:”Am votat pentru stabilirea unui cadru comun la nivelul UE care să permită cetățenilor să călătorească între statele membre”
Articolul următorRealitatea de lângă tine: Soții Căpățână – Povestea familiei care se zbate pentru copii