Președintele României, Klaus Iohannis, este prezent în aceste zile la Consiliul European. Iohannis nu a ratat ocazia să atace indirect USR. El susține că multe reforme nu au fost făcute până în acest moment.

”Au fost unii care au făcut această criză vrând să arate cât de importanți sunt, dar au sfârșit prin a se vedea cât de neimportanți sunt.

Avem absolută nevoie de o justiție independentă, dreaptă. Avem nevoie de schimbări. Legile justiției sunt de pe vremea PSD-ului lui Dragnea. Avem nevoie de reformă în administrație, de reformă în domeniul pensiilor, a salarizării publice. Toate aceste lucruri au rămas în nelucrare.

Coaliția nu a reuștit să rezolve. N-are rost să zic de ce nu au reușit. Au arătat cine au fost crizatorii. Cei are trebuiau să facă reforme au produs crize. Trebuie să facem treabă cu cei care vor să fie alături de noi.

E un calcul pe care l-am făcut pentru România și pentru români. Așa o să fie”, a spus Iohannis.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGabriel Oprea: „Nicolae Ciucă e cea mai bună alegere de premier în aceste vremuri. Președintele Iohannis a făcut o mutare excepțională”
Articolul următorDezvăluiri EXPLOZIVE despre implicarea statului paralel în culisele politice de la Cotroceni. De ce a dat mâna Iohannis cu “ciuma roșie” – ora 18, Culisele statului paralel