Premierul, Ludovic Orban, este așteptat miercuri în plenul reunit al celor doua Camere pentru a prezenta condițiile de desfășurare a alegerilor locale în 27 septembrie și de începere a noului an școlar.
Decizia a fost luata de Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere, urmare a invitației adresate de Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc. În repetate rânduri, președintele Camerei Deputatilor a atras atenția ca organizarea alegerilor este atributul Guvernului, iar șeful Executivului a anunțat deja ca s a reușit tinerea sub control a infectarilor cu coronavirus, ceea ce face alegerile mai mult decât probabile. 
În ceea ce privește școlile, președintele, Klaus Iohannis, a stabilit deja în linii marii ca dezideratul este întoarcerea copiilor în sălile de clasa în condiții de siguranță sanitară și se vor aplica 3 soluții diferite zonal în funcție de rata infectarilor, iar în zonele roșii se va recurge la învățământul online, ca măsură de excepție.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPremierul Orban, veste bună: Vom crește pensia minimă cu un procent similar creșterii punctului de pensie
Articolul următorProcesul redeschiderii dosarului 10 August a fost suspendat. Judecătorul, recuzat de către foștii șefi ai Jandarmeriei