Premierul român a prezentat măsurile de reaxare care vor intra în vigoare începând cu 1 august. Activităție cultural- artistice și de divertisment organizate în spații deschise vor putea fi organizate cu participarea a cel mult 75 000 de spectatori.

Competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise sunt permise cu spectatori până la capacitatea de 75% din capacitatea maximă a locației, cu respectarea unei distanțe de minium un metru între persoane, dacă incidența este mai mică sau egală cu 2 la mie.

Activitățile din baruri, cluburi și săli de jocuri până la capacitatea maximă a spațiului în intervalul 05.00-02.00. Rămâne ora 02.00, nu am prelungit, dacă incidența de mai mică sau egală cu 2 la mie, doar pentru persoanele vaccinate- Florin Cîțu

Articolul precedentMesajul lui Gabriel Oprea de Ziua Imnului National: “Să rămânem împreună, uniți și puternici, în jurul simbolurilor naționale”
Articolul următorEuroparlamentar: România trebuie să aplice rapid normele UE de interzicere a practicilor comerciale neloiale pentru a proteja micii fermieri!