Poliţiştii vor fi testaţi pentru consumul de droguri, atât la admitere, cât şi anual, în perioada carierei. Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a făcut, miercuri, o serie de anunţuri care îi priveşte şi pe poliţişti.

“Instituim obligativitatea testului antidrog în cadrul examenului medical pentru admiterea MAI, precum și anual, în timpul carierei. Instituim obligativitatea polițistului de a se supune testării pentru determinarea comportamentului simulat și testarea antidrog și alcool pe timpul serviciului, a declarat Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, potrivit UMPMV News.

Ministerul Afacerilor Interne doreşte introducerea unor reglementări în lege prin care poliţiştii care contribuie la mari capturi de droguri, arme sau la denunţarea unor fapte de corupţie să poată primi bonificaţii, a anunţat, miercuri, secretarul de stat în MAI, chestor general de poliţie Bogdan Despescu.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentMoștenitorii Securității. Falsurile noii ”investigații” Recorder, demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă
Articolul următorPrima rectificare bugetară din 2023: De unde se iau bani la Fondul de Rezervă – Decizie pentru CE Oltenia