Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, și-a depus candidatura azi pentru funcția de primar al Sectorului 2. El susține că vrea să revină la primărie pentru a continua lucrurile bune făcute și apreciate de cetățeni în mandatele anterioare și mai ales să repare ce s-a stricat în ultimii ani.

Neculai Onțanu va fi sprijinit de ADER și PPU (social liberal).

”Astăzi, la ora 12.00, mi-am depus candidatura pentru funcția de Primar al Sectorului 2. Le mulțumesc celor care prin mesajele lor pe Facebook și celor care și-au rupt din timpul lor pentru a fi azi împreună cu mine. Le mulțumesc cu recunoștință și celor peste 13.000 de locuitori ai sectorului care au semnat liste de susținere pentru mine și consilierii Alianței formată din partidele ADER și PPU (social liberal)

Miza alegerilor din Sectorul 2 nu este un partid politic sau altul, un candidat sau altul, așa cum îi văd pe alții că discută. Miza este chiar viața locuitorilor sectorului 2, sănătatea, educația printr-un învățământ modern, starea de bine a fiecăruia și sprijinul pe care Primăria trebuie să-l ofere celor care au nevoie.

De aceea, mă adresez tuturor locuitorilor sectorului nostru fără deosebire de simpatiile politice ale fiecăruia.  Fie că sunteți de la PSD, de la PNL sau de la alte partide, este foarte important să nu irosim această șansă.

Veniți împreună cu mine pentru a repara ceea ce a stricat actuala conducere a Primăriei, formată din primar și viceprimar  și să demarăm împreună programul de curățenie întrucât sectorul arată din păcate rău. Alternativa ar fi o pierdere a încă 4 ani din viața noastră. Vreau să finalizăm reabilitarea termică a tuturor blocurilor. Să redăm pentru locuitorii sectorului Centrul Sf. Pantelimon și celelalte  6 centre sociale de educație și sănătate, cu toate activitățile care se desfășurau acolo. Să reluăm cel mai mare sistem de burse sociale și de merit pentru elevii Sectorului și Premiul “Excelență în Educație” pentru recompensarea performanțelor educaționale ale cadrele didactice.  Să construim 15 creșe noi pentru copii în toate zonele sectorului. Să construim pasajele supraterane peste calea ferată de pe Șoseaua Petricani, Andronache și Baicului. Să repunem în funcțiune pentru populație toate cele 20 de fântâni cu apă potabilă de mare adâncime, să repornim și să dezvoltăm Sistemul video integrat de protecție a populației împotriva furturilor, actelor de huliganism și a altor infracțiuni. Să construim noi săli de sport la școlile generale, liceele și colegiile naționale din sector.

Eu știu și pot să fac aceste proiecte pentru că eu sunt cel care le-a mai făcut. Alții nu știu să spună decât că își doresc  să candideze și să-și pună figura prin lifturile blocurilor. E jalnic felul cum înțeleg aceia să facă o campanie electorală. Hotărârea mea este ca împreună cu dumneavoastră, prin muncă și hărnicie, să facem viața fiecăruia mai bună și să ne bucurăm că trăim într-un sector frumos.”, a spus Neculai Onțanu, președinte de onoare al ADER.

Articolul precedentOrban despre moțunea PSD: Guvernul gestionează situația cu profesionalism! Este o iresponsabilitate ce face PSD
Articolul următor100% TU DECIZI! Mircia Gutău și mandatele cu cântec. Condamnări și dosare penale pe bandă rulantă