Miron Mitrea, invitat permanent în emisiunea „Culisele Puterii”, la Realitatea PLUS, a declarat, duminică seara, că se așteaptă ca remanierea guvernului să se facă urgent. El anticipează că ”acest Guvern nu mai are de trăit mult”.

Întrebat în emisiunea Culisele Puterii cine sunt cei 9 miniștri pe care premierul i-a pus pe „lista neagră”, conform surselor Realitatea PLUS, pentru că nu și-au îndeplinit obiectivele”, Miron Mitrea a declarat: „Dar cine și-a atins obiectivele? (…) Guvernul nu face altceva decât să se certe între ei. Cîțu cu Voiculescu. Barna vine și spune de ce nu ați dat cu gaze în cei care nu au vrut să plece de la Spitalul Foișor. „De ce n-a folosit Jandarmeria gazele așa cum au fost folosite altădată”, o întrebare ciudată mai ales pentru un om cre a fost gazat în 10 august.

CITEȘTE ȘI: Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii” – Doi oficiali importanți nominalizați VIDEO

Vreau să închei acest subiect: Oricâte analize va face dl Cîțu, oricât ne pierdem noi vremea cu el și ne enervăm pe bună dreptate că nu are niciun fel de empatie pentru bolnavi din spitalele românești, oricât putem să atragem atenția opiniei publice, de un an jumate nu s-a făcut nimic. S-a vorbit, s-a vorbit și am sperat după fiecare val că s-a terminat.

Acest guvern nu mai are de trăit mult. Știu și ei asta. Politicienii care stau în spate… nu sunt toți de teapa asta, ei înțeleg meserie. Nu mai pot rămâne acolo multă vreme, dacă nu iau măsuri cu Cîțu și echipa, nici nu mai contează cine e vinovat de acolo, PNL va dispărea. Președintele… se va duce la el toată povestea asta. Trebuie să ia măsuri. Nu mă interesează 3-7miniștri… guvernul ăsta trebuie să plece acasă. Nu este capabil să ne arate nouă românilor că este profesionist”, a spus Miron Mitrea.

 
Articolul precedentPremierul Cîțu cere demisii după scandalul de la Spitalul Foișor: „E vorba de onoare, să vedem cine mai are onoare în România”
Articolul următorLiviu Iolu: Am o cifră. Doar 30% dintre bătrâni şi bolnavi sunt vaccinaţi! Aştept comitetul de vaccinare şi pe domnul Cîţu să o infirme