Graniţele statului român sunt “mai sigure ca oricând”, în pofida războiului din vecinătate şi a multiplelor crize care zguduie întreaga lume, a afirmat, miercuri, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, într-un mesaj transmis de Ziua Armatei Române. Oficialul Alianței a mai subliniat că România nu a fost nicicând mai bine apărată ca în prezent, când face parte din NATO.

“Astăzi, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei României, salut cu recunoştinţă, cu respect şi mândrie pe toţi cei care slujesc sub Drapelul tricolor, apărând ţara şi Naţiunea română. Semnificaţia acestei zile pentru întreaga Naţiune o regăsim în patriotismul şi jertfa ostaşilor români de astăzi şi de ieri. Mă bucur că anul acesta celebrez Ziua Armatei României alături de aliaţii şi partenerii noştri la sediul NATO din Bruxelles.

În pofida războiului la graniţele noastre, multiplelor crize care zguduie întreaga lume, românii şi româncele, întreg teritoriul Statului român sunt astăzi mai sigure ca oricând în istoria Naţiunii noastre, ca membri ai Alianţei Nord-Atlantice”, a subliniat Geoană.

El le-a urat tuturor militarilor şi civililor care slujesc Armata Română, bărbaţi şi femei în uniformă, rezerviştilor, veteranilor multă sănătate şi putere de muncă.

“La mulţi ani, Armată Română! La mulţi ani, România!”, a transmis Mircea Geoană.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAustria spulberă orice speranță a românilor de a intra în Schengen în 2023 – De ce EXCLUDE Karl Nehammer aderarea României și Bulgariei
Articolul următorSondajul care zguduie lumea politică: Pe cine ar vota românii la prezidențiale