Florin Cîţu, ministrul Finanțelor, a declarat că PSD își dorește amânarea alegerilor doar pentru că este conștient că le va pierde. El a remarcat faptul că social-democrații au minimizat luni întregi pericolul epidemiei de coronavirus și fix acum, în prag de alegeri, i-a lovit brusc îngrijorarea pentru sănătatea oamenilor. Liberalul a mai afirmat că s-au cheltuit sume consistente tocmai pentru ca alegerile să se desfășoare în deplină siguranță sanitară.

„Să vedeţi ridicolul situaţiei: aceşti oameni ne spun acum de coronavirus că e o problemă, dar tot ei au pus condiţii la prelungirea stării de urgenţă, pentru că ei spuneau că nu trebuie să mai ţinem economia închisă, pentru că nu este o problemă. Sunt aceiaşi oameni care spuneau că masca este un căluş. Deci vedeţi ipocrizia… 

Aceiaşi oameni care nu credeau, care spuneau că măsluim, că dăm mai mulţi oameni care sunt infectaţi, aceiaşi oameni acum, pentru că ştiu că vor pierde alegerile usturător, se folosesc de majoritatea parlamentară pentru a amâna alegerile. Pe ei nu îi interesează sănătatea românilor. Ştiu foarte bine că vor pierde şi e un strigăt de disperare. Nu poţi să spui opt luni că nu există această criză, să joci poker cu sănătatea românilor, au acţionat ca nişte criminali şi acum să spui dintr-odată ne interesează”, a declarat Florin Cîțu, pentru Realitatea PLUS.

Articolul precedentPonta: Multă lume mă ceartă pe Facebook de ce nu fac eu moțiunea
Articolul următorRobert Negoiță, Primarul sectorului 3, infectat cu noul coronavirus