Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că a semnat ordinul pentru adaptarea “la realităţi” a programei de examen pentru Evaluarea naţională şi Bacalaureat.

„Sunt 149 de localități aflate acum în scenariul roșu, sunt 903 localități în scenariul galben în care vor merge copiii de grădiniță vor merge cu prezență fizică clasele 1- 4 plus clasa pregătitoare și de asemenea vor merge elevii din clasele terminale care vor susține examenele naționale în curând. Dacă vorbim de examene naționale aș vrea să mai dau o știre în premieră. Am semnat ordinul de ministru pentru adaptarea la realității programei pentru examenele naționale. Astăzi va fi publicat în Monitorul Oficial. Această adaptare s-a făcut ținând cont de realitățile anului școlar 2020-2021”, a anunțat ministrul Educației.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentREGULILE de redeschidere a școlilor și grădinițelor în România din 8 februarie. Miniștrii Educației și Sănătății au semnat Ordinul comun
Articolul următorPremierul Cîțu: ”E imperios să se facă o investigaţie de către Corpul de Control cu privire la Măsura 3 de ajutor de stat – granturi pentru IMM”