Fostul premier Mihai Tudose a declarat, joi seară, la Realitatea Plus, că nu este un fal al actualului președinte al Consiliului Național PSD Vasile Dîncu și a venirii acestuia în partid, dar a menționat că așteaptă să vadă ce rezultate va avea după candidatura la Cluj.

“Eu pun umărul la partid. Vasile Dîncu a venit, nu sunt un fan, în schimb, am picat la pace cu ghilimele, pentru că am zis “domnule, ești profesor, ești în regulă”. Există câteva lucruri când predai, ai partea teoretică și partea practică. La politică, e bună și teoria, e superbă, dar dacă nu iei niște voturi

…Ei, Dîncu își asumă candidatura, candidează la Cluj. Să vedem, rezultatele. Dîncu nu a avut o responsabilitate cum au avut cei care au fost dați la o parte. Eu m-am săturat de teoreticieni care nu sunt în stare să pună o pâine pe masă. Cu teoria despre cum se face pâinea stăm bine, dar nu mâncăm și noi ceva? „, a declarat Mihai Tudose, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentVIDEO Klaus Iohannis a ajuns la ședința de Guvern: ”Sunt necesare MĂSURI ferme. Școlile să treacă TOATE în online, angajații la telemuncă”
Articolul următorCampanie electorală cu reguli speciale, în contextul pandemiei de coronavirus