Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor ‘Mihai Viteazul’, a transmis un mesaj tuturor militarilor români cu ocazia zilei Forțelor Terestre.

„Cu ocazia sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, transmit tuturor militarilor români aflaţi la datorie sub drapelul tricolor, acasă sau în misiuni peste hotare, şi personalului civil felicitări şi urări de succes în misiunea nobilă încredinţată de poporul român.

Militarii din Forţele Terestre participă, alături de cei din Forţele Aeriene şi Forţele Navale, la numeroase misiuni în teatrele de operaţii, în cele mai fierbinţi zone de pe glob şi demonstrează, prin faptele lor, că integrarea noastră în structurile nord-atlantice este o consecinţă a muncii şi a perseverenţei. Şi datorită eforturilor lor, România a devenit un aliat de nădejde şi un partener important al marilor puteri ale lumii, bucurându-se de un prestigiu binemeritat.

Forţele Terestre, alături de celelalte categorii de forţe, trebuie să dovedească eficienţă şi profesionalism, să se antreneze temeinic pentru a atinge şi menţine cele mai înalte standarde de performanţă.

Ca militar al Armatei Române am încredere deplină în profesionalismul şi în calităţile morale ale militarilor noştri, ale soldaţilor români, demonstrate cu prilejul a nenumărate misiuni desfăşurate în teatrele de operaţii.

Dumnezeu să binecuvânteze forţele terestre ale Armatei României! La multi ani! Îi felicit, totodată, pe cei care poartă numele patronului spiritual al forţelor terestre, Sfantul Gheorghe şi le spun un sincer La mulţi ani!”, a spus Gabriel Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentPSD amenință cu greva parlamentară dacă PNRR nu se discuta în Parlament
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Premiante la școală, sărace acasă. Viorel Constantinescu luptă să-și crească singur fetele