Liviu Dragnea susține că partidul UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României) a fost o creație a celor din statul paralel și că PSD este formațiunea politică cea mai afectată de ingerința celor din statul paralel. 

„Totuși, țin să menționez că Gabriel Oprea, nu a fost creația statului paralel, el a fost un om de bună-credință. Dar, UNPR este creația statului paralel. Vasile Dîncu nu s-a implicat în UNPR. El le-a spus că este o idee proastă. Nu cred că l-au executat pe Gabriel Oprea, care este acasă, e liber. Pe Oprea l-au trecut pe linie moartă pentru că nu avea valoare de întrebuințare pentru Iohannis. După aia nu au mai avut nevoie de el. Imediat după pelcarea lui Ponta. 

La ora asta nu au lăsat niciun partid în care să nu fie oameni ai statului paralel. PSD este cel mai afectat, cam 80% dintre liderii județeni sunt inflitrați, mai puțin Gabriela Firea. PSD este predat total la Iohannis, de către actuala conducere. 

 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentLiviu Dragnea deconspiră motivul pentru care Ludovic Orban a devenit ținta lui Iohannis: „Din ziua aia nu au mai vorbit…”
Articolul următorCel mai nou sondaj CURS: PSD are aproape dublu fata de PNL, AUR a depășit clar USR!