Gabriel Oprea, liderul UNPR și fost ministru al Apărării, a transmis un mesaj de suflet cu ocazia Zilei Naționale a României. 

Gabriel Oprea: România este “acasa” pentru fiecare român

“Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!”, spunea marele nostru poet Mihai Eminescu.

Astăzi bucuria sărbătoririi zilei naționale a României ne umple inimile.

Le spun “La multi ani” românilor de pretutindeni!

România a fost clădită din curaj si speranță, din unitate si solidaritate, din sacrificiu si credință. România este casa noastră, a tuturor românilor. Si toți avem datoria sfântă sa o prețuim si sa o facem să înflorească.

1 Decembrie este o zi încărcată de semnificații, o zi încărcată de istorie. Astăzi, mai mult decât in oricare alta zi, simțim mândria de a fi români. Astăzi sărbătorim România. Sărbătorim evoluția noastră, ca națiune si ne cinstim eroii care au clădit, prin curajul, devotamentul si sacrificiul lor, tara aceasta.

Ce îi doresc eu României, este sa progreseze, sa evolueze pe toate planurile, sa fie întotdeauna sigura si stabila! Ii doresc să aibă mare viitor! Românilor le doresc să aibă bunăstare, succes, să fie uniți, să fie solidari, să fie curajoși și fericiți!
La multi ani, dragi români!
La multi ani, România!” a transmis gl.(r) Gabriel Oprea, președinte al UMPMV și UNPR.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentKlaus Iohannis l-a învestit pe noul șef al Statului Major al Apărării – Vlad Gheorghiță – Mesajul transmis de președinte
Articolul următorSondajul care zguduie scena politică din România – Ce rezultate ar înregistra partidele dacă ar avea loc alegerile ACUM