Dosarele trans-atlantice ale premierului, Florin Cîțu, nu sunt doar problemele PNL. “Iohannis are insă, acum, o mare problemă. Ori il execută scurt pe Citu, retrăgându-i decoratia de premier, ori isi pierde si bruma de credibilitate pe care o mai are”, scrie pe blogul personal Adrian Năstase. Într-un articol sugestiv intitulat “Penalii românești și penalii strategici”, fostul premier  amintește momentele esențiale din lupta șefului statului cu corupția și infractorii din politica românească. Este evidențiată intransigența față de concurenții politici și îngăduința cu care Puterea actuală tratează păcatele tinereții în rândul propriilor membri.
“Marele proiect de reformă morală si juridică al Dreptei pare că se indoaie. Tema „penalilor” – strigătul de luptă electorală – a fost distrusă printr-un banal incident de circulatie in SUA din perioada cand PSD prelua guvernarea in România.” Adrian Năstase crede că în joc este soarta politică a lui Klaus Iohannis, dincolo de lupta pentru putere din PNL. Cunoscut pentru ascuțimea  analizelor sale, Adrian Năstase atrage atenția că “bruma de credibilitate” a lui Klaus Iohannis atârnă de cum se va poziționa față de problemele penale ale Prim-ministrului.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCîţu: Personalul din învăţământ, cel medical, cât şi cel din MAI, MApN şi sistemul public trebuie ori să se vaccineze, ori să se testeze
Articolul următorCulisele statului paralel | Detalii NEȘTIUTE despre Casa Poporului