Elena Udrea și baronul PSD de Neamț Ionel Arsene au avut o întâlnire „de taină” la restaurantul din celebrul complex „Stejarii” din Capitală. Dezvăluirea a fost făcută joi seară la Realitatea PLUS, în emisiunea „Culisele statului paralel”, cu Anca Alexandrescu.

Anca Alexandrescu a anunțat că o întâlnire neobișnuită a avut loc joi, 28 octombrie, în plină criză politică, între Elena Udrea și Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, la restaurantul „Stejarii” din București.

„Cei de la strictsecret.ro, coordonat de Liviu Alexa au intrat în posesia unor fotografii la celebrul club „Stejarii”, unde doamna Elena Udrea, împreună cu Ionel Arsene au stat ore bune. Despre ce au discutat?”, a anunțat Anca Alexandrescu joi seară, la „Culisele statului paralel”.

„Și întâlnirea, care nu are neapărat o semnificație politică, arată că toți politicienii sunt la fel și se ceartă doar de ochii lumii”, a mai spus Anca Alexandrescu.

„PD, PNL, PSD, dar cu USR nu se pot înțelege”, a adăugat și jurnalistul Marius Ghilezan, legat de criza politică și de negocierile pentru formarea guvernului de premierul desemnat de Iohannis – Nicolae Ciucă după demiterea Cabinetului Cîțu pe 5 octombrie.

„Întalnirea a avut loc la Stejarii, in luxosul restaurant si complex detinut de Ion Tiriac. Elena Udrea si Ionel Arsene au discutat ore in sir ca doi buni prieteni. Despre ce au discutat? Sa va spunem ca, obsesiv, au aparut doua nume proprii – „Dancu” si „Dubai”, relatează strictsecret.ro.

„In martie 2021, Realitatea rupea normele cu o dezvaluire socanta, publicand informatia ca Vasile Dancu, presedintele Consiliului National al PSD, Florian Coldea, fostul boss al SRI, si Nelutu Varga, patronul clubului de fotbal al CFR Cluj, s-au intalnit in Dubai cu Gruia Stoica, milionar cu interese in caile ferate romane, pentru a-i „negocia” dosarele si problemele penale pe care le avea”, sugerează aceeași publicație.

„Statul paralel continuă să funcționeze, în detrimentul justiției din România. Surse confirmă că un lider politic important, oameni de afaceri și un fost șef din Serviciul Român de Informații pun la cale operațiuni menite să obstrucționeze justiția. 

Potrivit surselor, Vasile Dîncu – președintele Consiliului Național al PSD, Florian Coldea – controversatul fost director adjunct al Serviciului Român de Informații și oamenii de afaceri Gruia Stoica – patronul Grupului Feroviar Român și Neluțu Varga – patronul echipei de fotbal CFR Cluj, s-au întâlnit în Dubai, departe de ochii autorităților din țară, pentru a rezolva procesele penale în care sunt implicați oamenii de afaceri. 

Procesele se apropie de final iar oamenilor de afaceri le este teamă că ar putea fi condamnați. 

Aceleași personaje au avut întâlniri și cu șeici din Dubai. Aceștia doresc, la rândul lor, rezolvarea unor probleme personale din Romania”, potrivit Realitatea PLUS.

Articolul precedentIa pastila SRS. Iohannis i-a rupt gura lui Keops
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Secretele și controversele caselor de protocol în care stă Klaus Iohannis