Fostul ministru al Apărării Gabriel Oprea vine cu un mesaj important de Ziua Imnului României.
 
“DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!
Imnul Național al României este un simbol fundamental al statului. \”\”Deșteaptă-te, române\”\” are încărcătura simbolică a unității și identității istorice și culturale a poporului nostru.
Cred că in pieptul fiecarui român inima bate mai tare atunci când drapelul tricolor este ridicat pe catarg, în acordurile Imnului.
Ziua Imnului Național este un moment de reamintire a sacrificiului suprem al militarilor români în teatrele de operații sau în misiuni pe teritoriul național.
Cred ca este important pentru demnitatea poporului român să cinstească și să sărbătorească simbolurile naționale, care dau unitatea neamului.
Este important sa prețuim și să apărăm neobosit simbolurile naționale, să ne învățăm copiii să-și omagieze înaintașii, care, prin jertfa lor, ne-au oferit privilegiul libertății, independenței și integrității teritoriale a României de astăzi.
In orice vremuri, trebuie să rămânem uniți și puternici în jurul simbolurilor naționale, să ne respectăm părinții si inaintasii, sa ne iubim țara.
La multi ani, romani!”, scrie Oprea pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentPremierul Orban despre deschiderea școlilor: Totul depinde de evoluţia situaţiei epidemiologice
Articolul următor100% TU DECIZI! Emanoil Savin, traseistul care n-a ratat niciun partid. Bugetarul cu avere de top Forbes