Gabriel Oprea, candidat independent la alegerile parlamentare, spune într-o conferință de presă că intenția sa e aceea de a ajunge în Comisia de Apărare din Parlament pentru a oferi un suport suplimentar polițiștilor și militarilor români prin „experiența, diplomația, puterea de convingere și autoritatea” pe care le posedă.

„Pentru ca siguranța națională a României să fie asigurată, pentru ca polițiștii și militarii să aibă mintea limpede și să se ocupe de securitatea națională, de siguranța noastră, trebuie ca ei să fie dotați și să aibă resurse la zi.

Acest lucru are un număr, securitatea costă, acest lucru se poate face doar prin Guvernul României și Parlament, atâtat tot. În Parlament, în Comisia de Apărare.

De aceea eu vreau să merg acolo să îi sprijin, mai ales într-o perioadă complicată, în perioada acestei pandemii, unde și militarii și polițiștii sunt în primele rânduri, ca de obicei în astfel de situații.

Aștept încrederea românilor, a bucureștenilor. Cred că am experiența, diplomația, puterea de convingere și autoritatea, necesare, de a strânge în jurul meu militarii și polițiștii, tot ceea ce înseamnă siguranță națională, ceea ce însumează aproximativ 500.000 de oameni.

Sunt 300.000 activi și aproximativ 200.000 în rezervă”, a explicat Gabriel Oprea.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentDoctoratul lui Florian Coldea, o singură lucrare, trei controverse. Cum și unde a dispărut – VIDEO
Articolul următorȘeful cancelariei premierului, Ionel Dancă: ”În momentul de față nu sunt avute în vedere noi măsuri”