Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, anunță că vrea să ia parte la coaliția de guvernare PNL-PSD. Oprea susține că politicienii ar trebui să dea cu pumnul în masă pentru interesele țării, mai ales când vine vorba de intrarea României în Schengen. Mai mult decât atât, guvernul ar trebui să ia măsuri clare pentru actuala criză, iar drepturile polițiștilor și militarilor ar trebui respectate mai ales în contextul războiului de la graniță. 

Prezent la ședința de lucru a organizației județene Gorj a UNPR, care a avut loc la Târgu Jiu, Gabriel Oprea a opinat că partidul trebuie să se implice mai activ, prin specialiștii pe care-i are în rândurile sale, pentru a ajuta partidele din coaliție să depășească situația dificilă prin care trece țara. 

“Cred că, încet-încet, putem sprijini actuala alianță PSD – PNL, o alianță care este necesară pentru stabilitatea României, să ne aducem și noi aportul si să reconstruim UNPR-ul.”

Liderul UNPR, Gabriel Oprea a mai afirmat că în contextul extrem de dificil prin care trecem, guvernul trebuie să ia măsuri clare în contextul crizelor actuale cu care se confruntă românii.

“Premierul Nicolae Ciucă este militar, om serios care știe că are o misiune, ca România să fie în siguranță. (…) Suntem în prag de iarnă, criza energetică este internațională și cred că Guvernul are datoria, treburie să plafoneze prețurile, mai ales pentru partea socială. (…) Guvernul trebuie să plătească pensiile, salariile și să gestioneze foarte bine prețurile, mai ales în această criză alimentară care se prefigurează”, a afirmat Gabriel Oprea, președintele UNPR și al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentGabriel Oprea, președintele UNPR și al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”: Este bine că în această perioadă avem premier un militar. Mesaj de forță pentru români – strategia partiduluiv
Articolul următorUNPR revine în forță sub steagurile generalului Gabriel Oprea. Singurul partid care luptă pentru interesul național