Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor şi Polițiştilor ,,Mihai Viteazul”, salută învestirea lui Nicolae Ciucă ca premier al alianției PNL-PSD-UDMR și este de părere că această formulă de guvernare va fi benefică pentru români. În opinia fostului vicepremier și ministru al Apărării, un militar în fruntea guvernului, într-o situație atât de dificilă, poate da un semnal de stabilitate.

“În politică sunt multe discuții, important este că românii așteaptă de la aceasta alianță, în primul rând, stabilitate, să le aducă siguranță, să treacă iarna cu bine în această criză pandemică și energetică, așteaptă să primească salarii, pensii și eu cred că este bine pentru România că există această coaliție stânga – dreapta”, a afirmat Gabriel Oprea, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Fostul vicepremier a mai opinat că în acest moment important este ca toți partenerii să lase orgoliile la o parte.

“Și cei de la PSD și de la PNL sunt români, iar obiectul strategic al României este stabilitatea. Această coaliție are răspunderea în fața românilor să guverneze bine, să scoată țara din criză. Eu sunt convins că în frunte cu un prim-ministru, militar de carieră, serios și conștiincios precum Nicolae Ciucă, această coaliție va răspunde așteptărilor românilor. Și PSD are oameni bine pregătiți, important este să se înțeleagă și să-și dea mâna în interesul românilor,” a declarat președintele Uniunii Militarilor şi Polițiştilor ,,Mihai Viteazul”.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentRaluca Turcan: Din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații
Articolul următorMaia Sandu, vizită oficială în România, astăzi! Președintele Republicii Moldova va fi primit la Cotroceni de Klaus Iohannis