Gabriel Oprea, general în rezervă, fost Ministru de Interne și fost Ministru al Apărării Naționale, a fost prezent în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminica aceasta.

Fostul Ministru de Interne a răspuns ”fără perdea” întrebărilor legate de ritualurile sale de înfrumusețare și a dezvăluit modul în care își îngrijește părul și cine este persoană care îi aranjează sprâncenele.

Întrebat dacă îi dau lacrimile la pensat, Gabriel Oprea a precizat: „Nu, nu-mi dau lacrimile”.

Mai mult, fostul șef al Internelor a ținut să sublinieze că nu se vopsește, ci că folosește un șampon împotriva albirii părului.

Este unul dintre politicienii care au stârnit numeroase controverse în România; numele său este asociat cu acuzații de plagiat, abuz în serviciu și ucidere din culpă în cazul polițistului Bogdan Gigină. Cu toate acestea, instanța l-a declarat nevinovat în privința acuzațiilor respective.

El a îndeplinit diverse funcții în cariera sa politică, fiind Prefect al Capitalei, deputat PSD în două mandate, și ministru al afacerilor interne în două mandate. De asemenea, a ocupat funcția de ministru al Apărării Naționale. Pe lângă aceste funcții, a fost fondatorul și președintele partidului UNPR.

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentO nouă șansă pentru România! Aderarea țării noastre la Spațiul Schengen, pe ordinea de zi a a Consiliului JAI
Articolul următorÎnvățăturile Părintelui Ignatie: pilda stâncii de neclintit